Blogomon megtalálható és olvasható minden, amit érdekesnek, különösnek, fontosnak találok. Ami esetleg másnak eszébe sem jutna. Szokások, hagyományok, Jucikás egyedi ízek természetesen a főzés, sütés területéről. A leírt receptek mind jól beváltak és kipróbáltak.
2018. július 30., hétfő
Rántott karaj Milánói makarónival
A Milánói ahogy én készítem.
Makaróni tésztát kifőzök, melegen tartom amíg el nem készül a szósz.
1 hagymát felszeletelek zsiradékon, rádobom a csíkokra vágott sonkát, majd később a szeletre vágott gombát, sózom borsozom, rakok bele 1 gerezd fokhagymát is, reszelt parmezánt is reszelek bele, majd ha készre főttek akkor nyakon öntöm sűrű házi paradicsomlével és 1 csokor bazsalikomot vágok rá apróra. Össze rottyantom, majd a tésztával összekeverem. Tányérra rakok belőle majd egy szelet rántott husival a tetején és még egy kis parmezánnal díszítem a végén. Jó étvágyat kívánok.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése