2018. május 24., csütörtök

Spárga


Spárgás tészta camembert sajttal

Hozzávalók: 1 csík füstölt húsos házi szalonna,1 szép fej hagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 csomag zöldspárga, 1 doboz tejszín, 1 db camembert sajt, (amit én használok az is a Monori piacról van, Krisztináéktól Pilisről), bármilyen tészta, nekem a széles metélt illett hozzá.

Elkészítése: a szalonnát vékony csinos csíkokra vágom, serpenyőbe dobom és megpirítom annyira, hogy ha beleteszem a karikára vágott hagymát és fokhagymát akkor azokkal együtt piruljanak meg véglegesen, majd rádobom a megtisztított spárgát apróra darabolva, azzal is dinsztelem egy ideig, míg ress nem lesz, majd jön rá a tejszín és legvégül a camembert sajt tépkedve. A kifőzött tésztával összekeverem ésssssssss készzzzz.

Nincsenek megjegyzések: